Radu Banciu, despre Valentina Pelinel "sechestrată" în New York: "Dacă eşti blondă nu trebuie să te mai uiţi la televizor sau să urmăreşti ştirile"

Radu Banciu, despre Valentina Pelinel "sechestrată" în New York: "Dacă eşti blondă nu trebuie să te mai uiţi la televizor sau să urmăreşti ştirile"

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat-o pe Valentina Pelinel care a rămas blocată pentru câteva zile în New York din cauza uraganului Sandy, despre care ea se pare că habar n-avea că urmează să lovească acea zonă a Americii.

"Dacă eşti blondă nu trebuie să te mai uiţi la televizor sau să urmăreşti ştirile. Ea nu ştia săraca de faptul că New Yorkul trece printr-o situaţie dramatică şi era exact acolo, la etajul 21 al unui zgârâie-nori, că asta e, n-a putut să mai coboare, era apă peste tot", a ironizat-o Radu Banciu pe Valentina Pelinel. Ulterior, în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, jurnalistul şi-a imaginat cam cum s-a pregătit frumoasa blondă pentru puternica furtună ce a lovit metropola americană. "Soţia lui Boureanu s-a baricadat la etajul 21 şi şi-a făcut provizii pentru 3 zile. Acum depinde ce, are nevoie de 3 perechi de chiloţi, ciorapi, sutiene, cel puţin două cutii cu tampoane sau de 3 cordeluţe? Are nevoie de demachiat pentru 15 zile, nu poţi să stai să te uiţi pe geam de la etajul 21 nemachiată. Cine ştie cine te mai vede, poate vine un avion să se izbească de zgârâie-norul tău. Trebuie să fii pregătită pentru orice. Păi ce provizii să-şi ia, de unde, doar nu şi-a luat zahăr şi făină. Domnule Boureanu, aveţi o nevastă sigură, într-adevăr bine informată, cultă. Ştia unde să se afle în această zi. Sigur că avea treabă la New York, doar nu s-a dus acolo doar să se pieptene şi să se uite în geamurile zgârâie-norilor ca în oglinzile din lifturi. Arată Valentina Pelinel a femeie care n-are treabă?", s-a întrebat retoric Banciu.