Evenimentul Zilei > Social > Rapperul R. Kelly a fost eliberat din închisoare datorită unui fan. Câți bani a plătit acesta ca artistul să fie liber
Rapperul R. Kelly a fost eliberat din închisoare datorită unui fan. Câți bani a plătit acesta ca artistul să fie liber

Rapperul R. Kelly a fost eliberat din închisoare datorită unui fan. Câți bani a plătit acesta ca artistul să fie liber

Cântărețul R&B R. Kelly a părăsit închisoarea după un „binefăcător" a achitat suma de 161.663 de dolari, echivalentul pensiei alimentare pentru cei trei copii pe care îi are cu fosta soție, Andrea Kelly, informează Chicago Sun-Times.

„Promit să îndreptăm toate astea. Este tot ce pot să spun acum. Îmi iubesc fanii", a spus Kelly în timp ce părăsea închisoarea, potrivit TMZ, care a anunţat şi că el a strâns banii de cauţiune cu ajutorul unui "binefăcător". Avocatul lui Kelly, Steve Greenberg, a afirmat recent că R.Kelly are probleme financiare, informează digi24.ro

Următoarea audiere a lui Kelly privind acuzațiile de agresiune sexuală, pe 22 martie.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a pledat nevinovat privind acuzațiile de agresiune sexuală, la finalul lunii februarie, aduse de patru femei, dintre care trei, adolescente. Aceste învinuiri au fost aduse după ce alte șapte femei, inclusiv fosta lui soţie, au vorbit într-un documentar realizat de Lifetime şi l-au acuzat de abuz emoțional şi sexual.

El a petrecut o săptămână în închisoare înainte de a plăti o parte din cauțiune, de 100.000 de dolari, pe 25 februarie.

„Am fost asasinat. Am fost îngropat de viu", a spus el printre lacrimi într-un interviu difuzat miercuri de CBS. "Nu am făcut lucrurile astea! Ăsta nu sunt eu! Lupt pentru nenorocita mea de viaţă!", a spus el sărind în picioare de pe scaun.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.