Evenimentul Zilei > Politica > Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea susţine introducerea Antenei 3 în grila de programe de la PE: „Se impune prin performanţele sale remarcabile”
Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea susţine introducerea Antenei 3 în grila de programe de la PE: „Se impune prin performanţele sale remarcabile”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea susţine introducerea Antenei 3 în grila de programe de la PE: „Se impune prin performanţele sale remarcabile”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a afirmat că susţine introducerea Antenei 3 în grila de programe de la Parlamentul European.

Fostă jurnalistă a Antenei 3, Firea afirmă că în urmă cu 8 ani s-a stabilit în mod arbitrar că cele două televiziuni româneşti care pot fi vizionate la Parlamentul European să fie TVR şi Realitatea TV. Singurul criteriu pentru alegerea Realitatea TV a fost audienţa.

"În plus, despre cât de fericită a fost această alegere, prin prisma reflectării activităţii Parlamentului European şi a Comisiei Europene, lucrurile sunt mai mult decât discutabile. E firesc aşadar să ne punem problema unei reevaluări şi în această chestiune", declară Gabriela Firea.

"În acest fel, Antena 3 se impune prin performanţele sale remarcabile, şi nu graţie voinţei unor anume politicieni. La Bruxelles este normal să fie recepţionată cea mai urmărită televiziune de ştiri din România. Care, în urmă cu 8 ani era Realitatea TV, iar în acest moment, este Antena 3", mai spune ea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: