Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul a recrutat, determinat şi exploatat sexual o femeie, pe raza municipiului Craiova.

Tânăra a fost ţinută captivă în locuinţa bărbatului din localitatea Cerăt.

Proxenetul este cunoscut şi de autorităţile din Italia unde a fost implicat tot în acţiuni de racolare a tinerelor în scopul de a le obliga să facă prostituţie.

„După aproximativ o săptămână, bărbatul a transportat-o pe femeie în zona de centură a municipiului Craiova şi a obligat-o, prin ameninţări şi violenţă fizică, să practice prostituţia în folosul său material, până la sfârşitul lunii august 2019. La sfârşitul lunii august 2019, persoana vătămată a reuşit să fugă cu sprijinul unei tinere care practica prostituţia în aceeaşi zonă şi s-a întors la locuinţa părinţilor săi, unde a fost căutată de către inculpat şi ameninţată cu acte de violenţă, în scopul de a o constrânge să se întoarcă la el. Sumele de bani obţinute din activitatea infracţională (între 700-1500 lei zilnic) au fost însuşite în totalitate de către inculpatul P.E”, se arată în comunicatul DIICOT.

În urma cercetărilor efectuate anchetatorii au stabilit că bărbatul intenţiona să o transporte pe tânără în Germania, în vederea exploatării sexuale a acesteia.

Acelaşi bărbat este cercetat şi pentru faptul că a lovit cu cuţitul un alt bărbat, care se afla pe centura de nord a municipiului Craiova, în timp ce acesta discuta cu o tânără ce practica prostituţia în zonă şi care se afla sub controlul său, potrivit romaniatv.net