Oamenii strigă ”DNA să vină să vă ia”, ”Nu scăpaţi!”, ”Hoţii”, ”Tudorel, demisia!”.
 
Jandarmii care a vrut să instaleze garduri de proteste au avut parte de mici incidente, protestatarii începând să se îmbrâncească.
 
Joi seară, grupul "Corupţia ucide" a anunțat proteste masive în Piața Victoriei, după decizia ministrului toader de a declanșa procedura de revocare a șefei DNA.
 
"Vino în Piaţă să protestăm împotriva acestor decizii îndreptate împotriva luptei anticorupţie care încalcă angajamentele europene ale României şi demonstrează încă o dată că PSD nu a înţeles unul dintre principalele mesaje ale manifestanţilor din Piaţa Victoriei: Vrem Justiţie, NU Corupţie!", se arată înntr-un anunţ postat pe o pagină de socializare intitulat "Acum In Piaţa Victoriei! DNA în pericol".
 
Ministrul Justiției a cerut, joi seara, revocarea din funcție pe procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, după prezentarea a 20 de puncte în defavoarea sa, în urma raportului privind activitatea instituției pe care o conduce și precizând că șefa DNA a încălcat într-un singur an de două ori Constituției României.