Evenimentul Zilei > Actualitate > Protest la Constanța pentru reunirea familiei Bodnariu
Protest la Constanța pentru reunirea familiei Bodnariu

Protest la Constanța pentru reunirea familiei Bodnariu

Peste 200 de membri ai Comunității penticostale din sud estul tarii protestează în aceste momente în fata prefecturii Constanța, cerând autorităților norvegiene reunirea familiei Bodnariu.

Norvegia, redați copiii familiei Bodnariu!! sau Norvegia, stop răpirii copiilor! sunt cuvintele afișate pe pancartele protestarilor. Manifestarea este pașnică urmând sa se termine la ora 15,00. Președintele Comunității regionale penticostale, pastorul Vasile Croitoru a explicat ca "familiei Bodnariu trebuie sa i se dea șansă de a îndrepta ce nu a făcut bine, sa li se dea șansă de a fi consiliați în asa fel încât aceasta familie, în cel mai scurt timp, sa reintre în drepturile parintesti".

Pastorul susține ca "dacă acest lucru nu se va întâmpla,  va fi de rău augur pentru Europa și pentru familie, în general. Va fi un semnal ca statul devine proprietar peste familie. Noi am trăit într-un asemenea sistem, în comunism".  

Făcând  referire la corectitudine politica, pastorul Vasile Croitoru a precizat ca "a devenit de fapt o tiranie, un mijloc prin care drepturile nostre se limitează mai mult. Și dacă astăzi familia poate fi copertina în felul acesta, și desenat în felul acesta, ca va urma, mâine? Familia este ceva sacru".

Protestarii constanteni fac apel la comunitatea internațională sa sprijine familia Bodnariu pentru ca asemenea "barbarii" sa nu se mai repete.