Evenimentul Zilei > Politica > Promisiunea lui Ciolacu: Niciun „penal” pe listele PSD pentru parlamentare
Promisiunea lui Ciolacu: Niciun „penal” pe listele PSD pentru parlamentare

Promisiunea lui Ciolacu: Niciun „penal” pe listele PSD pentru parlamentare

Marcel Ciolacu, președintele interimar al social-democraților, a vorbit despre alegerile parlamentare, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că pe listele pentru alegerile parlamentare nu va exista niciun candidat cu probleme penale.

„Decizia noastră în ceea ce priveşte candidaţii la alegerile parlamentare am făcut-o deja publică: pe listele PSD nu va exista niciun candidat pentru parlamentare cu probleme penale. Asta v-o spun cu toată tăria şi cu toată responsabilitatea. În al doilea rând, nu va exista niciun candidat pe listele PSD care să nu treacă prin filtrul Consiliului Naţional”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a efectuat, vineri, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud alături de preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, şi de secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

Grindeanu a vorbit despre Florin Iordache

La rândul său, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat, într-o vizită la Bacău, că vor exista criterii de integritate, aşa cum s-a anunţat încă de la Congres.

„Nu sunt eu cel care hotărâsc da sau nu. Colegul nostru Florin Iordache face parte din Parlamentul României, este deputat de Olt. În mod sigur, asta pot să vă spun, în mod sigur o să avem criterii – aşa cum s-a anunţat la Congres – stabilite de Consiliul Naţional, astfel încât cei care vor fi viitorii parlamentari ai PSD să poată să se înscrie în acele criterii, fără a da nume x sau y”, a reacționat Grindeanu la întrebarea dacă la viitoarele alegeri Florin Iordache se va mai regăsi pe listele de candidaţi ai PSD.

PSD va merge singur la „parlamentare”

„La alegerile generale, deoarece a fost un termen prevăzut de lege, acel termen a fost expirat, vom merge singuri la alegerile generale. Am luat exemplu de la doamna Gabriela Firea, care vrea să demonstreze că singură pe sigla Partidului Social Democrat, fără aranjamentele de culise cu unii şi cu alţii, pe sub masă sau la vedere, luptă să câştige şi eu sunt convins că doamna Gabriela Firea va câştiga”, a spus Ciolacu, la TVR 1, potrivit Agerpres.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: