Prognoza meteo: Vreme rece, dar mai bună decât cea de ieri

Prognoza meteo: Vreme rece, dar mai bună decât cea de ieri

Chiar dacă nu mai plouă, vremea continuă să fie rece. Avertizările de cod galben de ploaie, ninsoare şi viscol au expirat în această dimineaţă, la ora 8.00.

Precipitaţiile vor fi pe zone restrânse, în Moldova şi Dobrogea. În Moldova va fi cel mai frig. Doar la Galaţi se va înregistra o maximă de 1 grad, în restul regiunii temperaturile vor fi negative.

În Dobrogea va fi ceva mai cald, cu o maximă de cinci grade la Constanţa.

În partea de sud a ţării termometrele vor indica la amiază între 4 şi cinci grade, la Piteşti şi Giurgiu.

În centrul, nordul şi nord-vestul României cerul va fi variabil. Nu se aşteaptă precipitaţii, dar temperaturile vor fi scăzute. Maximele abia dacă vor trece de limita de îngheţ, iar în depresiuni se aşteaptă să urce doar până la -3 grade.

În Câmpia de Vest va fi ceaţă.

În ceea ce priveşte vremea din Capitală, şi astăzi vom avea parte de precipitaţii. Temperatura va urca până la 6 grade.

Ieri, meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru partea de est a ţării, în 14 judeţe: 14 judeţe: Bacău, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Galaţi, Iaşi, Ialomiţa, Neamţ, Prahova, Tulcea, Vaslui, Vrancea. A plouat abundent în cea mai mare parte a Olteniei, în Muntenia şi în sudul Moldovei. Codul galben a intrat în vigoare ieri, la ora 14.00 şi a fost ridicat în această dimineaţă, la ora 8.00.

Peste noapte a nins abundent în Iaşi, Suceava, Bacău şi Neamţ.

Ne puteți urmări și pe Google News