PROGNOZA METEO săptămâna 20.01.2020 – 27.01.2020

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele normale ale perioadei, îndeosebi în zonele montane și submontane.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

PROGNOZA METEO săptămâna 27.01.2020 – 03.02.2020

Temperatura aerului va avea valori, în general, apropiate de mediile specifice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte decât acestea în zona de munte, dar și mai ridicate, pe arii restrânse în sud și est.

Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

PROGNOZA METEO săptămâna 03.02.2020 – 10.02.2020

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, în limitele specifice perioadei, cu posibilitatea de a fi ușor mai ridicate decât acestea local în est.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară în nord-vest.