Evenimentul Zilei > Actualitate > Prof Univ dr Monica Pop despre fostul ministru Vlad Voiculescu: ”Un „Râmaru” pentru medicina românească!”
Prof Univ dr Monica Pop despre fostul ministru Vlad Voiculescu: ”Un „Râmaru” pentru medicina românească!”

Prof Univ dr Monica Pop despre fostul ministru Vlad Voiculescu: ”Un „Râmaru” pentru medicina românească!”

Prof Univ Dr Monica Pop a reacționat dur, după ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a încercat să laude inițiativa formării de centre de prelevare de organe, în toate spitalele județene. Iată ce a scris managerul Sitalului de Oftalmologie din București pe pagina dânsei de Facebook:

”Cât tupeu are V. Voiculescu să comenteze despre transplantul în România, pe care l-a împiedicat din toate forțele, vrând să-l distrugă???!!!
Un „Râmaru” pentru medicina românească!
Omul acesta diabolic a condamnat oameni la o moarte sigură! A făcut tot ce a putut pt a împiedica transplantul pulmonar și nu numai, pentru a distruge medici, e un personaj negativ până în măduva oaselor! După benefica lui plecare din minister, colegii au făcut 6 transplante pulmonare, cu toți pacienții în viață!Performanță mondială!
Nu-l pedepsește încă legea? Îl va pedepsi pentru lipsa lui de omenie, pentru corupția și abuzurile lui arhicunoscute, pentru inducerea în eroare pe care o practică, pentru toată activitatea lui oribilă, pentru faptul că își ascunde neomenia, pentru că vindea citostatice, nu le dădea gratuit, pentru tot răul pe care l-a făcut timp de un an medicinei românești!”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: