Chiar dacă nu mai primește atât de multe roluri în România, există producători străini care se arată interesați de talentul ei.

„În țară proiectele nu vin ușor, nu am fost chemată la nici un casting de lungmetraj. Iar când au mai fost mici lucruri, le-am cam simțit că vin direct pentru mine și am acceptat imediat să fac parte din distribuție”, a mărturisit actrița citat de cancan.

Anul trecut, ea jucat într-o producție BBC rolul unei femei din România care este răpită în plină zi de pe stradă, în Londra, ajungând să fie traficată în Irlanda și folosită ca sclavă sexuală în mai multe bordeluri.

Chiar dacă Anca are 10 ani de „Las Fierbinți” și o sumedenie de piese de teatru pe placul spectatorilor, se pare că proiectul ei de suflet e producția făcută în Marea Britanie.

„Dacă vorbesc mai mult despre film, mă apucă plânsul. Ăsta e efectul și la un an după. E o poveste extrem de puternică, iar ce vor vedea oamenii în cele 90 de minute e o mică, mică parte din tot ce a însemnat de fapt întregul film.

Este o poveste emoționantă și pentru mine a fost cel mai împlinitor și deosebit lucru. Sunt extrem de emoționante pentru mine tot anul trecut și întregul film.

Nu e documentar, e un film de televiziune bazat pe o poveste reală. Da, a făcut parte dintr-o serie de documentare pentru BBC, dar a fost singurul care nu a fost documentar”, a mai spus Anca pentru aceeași sursă.