Evenimentul Zilei > Sport > Problemele lui Sorin Cârțu nu s-au încheiat. Suporterii i-au devastat o altă proprietate
Problemele lui Sorin Cârțu nu s-au încheiat. Suporterii i-au devastat o altă proprietate

Problemele lui Sorin Cârțu nu s-au încheiat. Suporterii i-au devastat o altă proprietate

Suporterii echipei FC „U” Craiova 1948 continuă războiul cu Sorin Cârțu, conducătorul grupării CS „U” Craiova

După ce i-au scris mesaje pe gardul casei, ultrașii au luat în colimator și cofetăria aflată în prorpietatea fostului fotbalist și antrenor al Universității Craiova. Astfel au apărut mesaje obscene adresate lui „Sorinaccio”.

Cârțu acuză că printre cei implicați ar fi și băiatul lui Claudiu Niculescu, fost atacant la Universitatea Craiova și Dinamo.

„Unul dintre cei care au scris se pare că ar fi Alexandru Niculescu, copilul lui Claudiu Niculescu. În sensul ăsta chiar am avut câteva discuţii cu el, pentru că a fost în primele opt clase la şcoala unde a fost nevastă-mea director.

Chiar i-a dat telefon şi i-a explicat ce s-a întâmplat. A fost un schimb de opinii, de mesaje şi până la urmă Alexandru i-a dat telefon lui nevastă-mea şi i-a spus că n-a fost el, că sunt o grupare de 200 de persoane. Și-a declinat vinovăţia.

Nu pot să spun eu sigur că este el sau nu, pentru că erau mascaţi. Mi-au scris Cârţu sifonaru, dar ce voiau? Să tac, să nu mă duc la Poliţie?!”, a declarat Cârțu la Antena Sport.