Paginademedia.ro informează că emisiunea „Sinteza zilei”, al cărei moderator este Mihai Gâdea a adunat peste 100 de reclamații pentru ediția de miercuri, în cadrul căreia moderatorul de televiziune a lăsat limbajul suburban să fie la înălțime.

Miercuri, după conferința Codruței Kovesi, Mihai Gâdea i-a spus lui Ionel Dancă, de la PNL, pe care îl avea invitat în emisiune: „Pupați-o în c*r pe Kovesi…Pupați-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, scrie sursa citată.

SCANDAL URIAȘ la Antena 3. GÂDEA A JIGNIT un invitat celebru. Moderatorul a făcut o criză de nervi

În urma conferinței de presă susținută de procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în platoul emisiunii „Sinteza zilei”, al cărei moderator este Mihai Gâdea, s-au aprins mai multe discuții pe fondul opiniilor total opuse cu referire la spusele șefei DNA din cadrul ieșirii publice.

”Domnule Dancă, nu înțelegeți nimic!” au fost acuzațiile invitaților din platou. ”N-ați înțeles nimic” a întărit și deputata PSD Andreea Cosma. Situația a devenit și mai tensionată în momentul în care Mihai Gâdea s-a dus lângă Dancă să-și impună punctul de vedere.

”Domnule Dancă, încerc să vă explic așa de la om la om, domnule Dancă nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați, înțelegeți treaba asta?” i-a spus Mihai Gâdea lui Ionel Dancă. 

”Domnule Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece ministrul de Interne? De ce?” a întrebat Ionel Dancă. ”Cum de ce?” a continuat Mihai Gâdea.

Pavel Abraham se auzea strigând: ”Haideți, nu transferați discuția în altă parte!”. ”Așa faceți și acum, de ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală face probe cu tigăi?” a strigat Ionel Dancă. 

Mihai Gâdea i-a replicat lui Ionel Dancă: ”Pupați-o, dom`ne, în c… pe Kovesi!”. ”Nu, domnu` Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”, a continuat Ionel Dancă.