Evenimentul Zilei > Monden > PRO TV a spulberat concurența. Milioane de telespectatori, cu ochii pe Singur Acasă
PRO TV a spulberat concurența. Milioane de telespectatori, cu ochii pe Singur Acasă

PRO TV a spulberat concurența. Milioane de telespectatori, cu ochii pe Singur Acasă

Ani la rând difuzat de Pro Tv în perioada Crăciunului și tot rămâne filmul preferat al românilor.

Filmul Singur acasă a ajuns, deja, o tradiție a Sărbătorilor de iarnă la Pro Tv. Și, la fel ca-n anii trecuți, continuă să spulbere concurența audiențelor.

Astfel, informează paginademedia.ro, pelicula cu Macaulay Culkin și Joe Pesci a adunat peste 2,1 milioane de telespectatori, mai mulți decât a avut Antena 1, locul 2, care a avut programată finala la show-ul Te cunosc de undeva.

La nivel NAȚIONAL, Singur acasă 2 a avut 2,1 milioane de fani, cifre apropiate de cele întregistrate în 2018. Am spus că pe 2 a fost Antena 1 (peste 1,4 milioane de privitori la finala Te cunosc de undeva), iar podiumul a fost completat de Kanal D: 740.000 de persoane s-au uitat la serialul Moldovenii.

Nici pe publicul URBAN datele nu se schimbă. Comedia Singur acasă a avut puțin peste un milion de telespectatori fideli, dar cifre bune a bifat și Antena 1 – 820.000 de persoane! Locul 3 revine postului de știri România Tv (280.000, media la orașe).

În fine, pe publicul comercial, audiențele situează tot Pro Tv pe primul loc: peste 520.000 de persoane media serii, cu o cotă de piață de 34%. Antena 1 e departe, la jumătate față de Pro TV: o medie de 270.000 de persoane.