Evenimentul Zilei > Monden > Pro Tv a scăpat la limită! E un episod ascuns publicului. Greii răsuflă uşuraţi
Pro Tv a scăpat la limită! E un episod ascuns publicului. Greii răsuflă uşuraţi

Pro Tv a scăpat la limită! E un episod ascuns publicului. Greii răsuflă uşuraţi

În numele ratingului, producătorii Pro Tv care se ocupă de unul dintre cele mai apreciate reality show-uri, Ferma, au ascuns telespectatorilor o informaţie.

Învăţând probabil din experienţa trecutului (n.r. – relaţia înfiripată între Brigitte-Florin Pastramă), mai-marii de la Ferma şi-au luat toate măsurile acum.

Astfel, conform surselor cancan.ro, producătorii au observat rapid că între Viviana Sposub și George Burcea există o apropiere foarte puternică.

Totuşi, faţă de cazul Brigitte-Florin Pastramă, care s-au şi căsătorit după terminarea producţiei, mai-marii din Pro Tv vor să profite la maximum de data asta.

Strategie de marketing coaptă din timp

Profitând de notorietatea celor doi, şefii postului din Pake Protopopescu le-au impus celor doi să fie cât mai discreţi şi să evite oficializarea relaţiei lor.

Cel puţin până la ultimul episod din Ferma, când chiar producătorii reality show-ului prezentat de Mihaela Rădulescu au de gând să lanseze anunţul.

Se speră astfel ca exclusivitatea pe care o va avea Pro Tv cu privire la iubirea dintre Viviana Sposub și George Burcea să genereze audienţe importante.

Cine ştie, poate se are în plan chiar şi o emisiune cu cei doi, aşa că secretomania din jurul legăturii lor poate fi de înţeles. La urma urmei, arta cere anumite sacrificii…

Jumătate din problemă rezolvată

În sprijinul acestui plan a intervenit cumva şi destinul… Deconspirarea relaţiei lor nu mai reprezintă un pericol atât de mare odată cu ieşirea actorului din emisiune.

Tot sursele cancan.ro au confirmat că George Burcea a fost deja scos din reality show-ul Ferma. Nu pentru că cineva se teme că ar fi putut avea gura prea mare…

Din păcate pentru fostul soţ al cântăreţei Andreea Bălan, o accidentare destul de gravă l-a silit să-şi ia rămas bun de la colegii de emisiune.

Mihaela Rădulescu i-a şocat

Joi seara, în ultima ediţie Ferma din această săptămână, Mihaela Rădulescu a lansat un anunţ care i-a surprins şi pe Săteni, şi pe Orăşeni.

s„Toată lumea este în pericol”, a tramsmis veterana care prezină reality show-ul. Anterior, producătorii anunţaseră că răsturnarea de situație „îi va lua prin surprindere pe toți și va aduce lacrimi în ochii unora dintre concurenți”.

Dincolo de tensiune a fost şi un moment romantic, marcat cu „un sărut neașteptat”…

sursa: cancan.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: