Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a revenit în Marea Britanie, weekend-ul trecut și a participat la evenimentul dedicat dezvelirii statuii prințesei Diana. La ceremonie, cei doi frați, William, duce de Cambridge și Harry, duce de Sussex s-au comportat ca în vremurile trecute, când formau un duo antrenant. Astfel, în vreme ce Prințul William a condus ceremonialul, Harry i-a făcut pe oaspeți să râdă, după cum relatează publicația Express.

În acest context, comentatorul Richard Eden, un cunoscător al familiei regale, a remarcat că Harry a abandonat ținuta de culoare grip e care a adoptat-o, în mod constant, de când a întâlnit-o pe Meghan Markle. El a îmbrăcat un costum de culoare bleumarin, în ton cu ținutele purtate de membrii familiei sale.

 

„Un lucru căruia nimeni nu i-a dat atenție a fost coordonarea dintre frați”, a preciat Richard Eden, care a adăugat: „S-ar putea să fi observat că ambii purtau costume bleumarin, în condițiile în care, de când a cunoscut-o pe Meghan, Harry a purtat doar un costum gri”.

„Cred că ea a fost cea care i-a sugerat că arată bine în gri și el a purtat această culoare mereu. Dar cu această ocazie a purtat bleumarin…Acesta era culoarea preferată a prințesei Diana la un costum bărbătesc, bleumarin…. Dacă priviți la prințul Charles, la înmormântarea ei, nu a purtat negru ci bleumarin și asta pentru că Dianei îl plăcea cel mai mult această culoare.

Cei doi frați păreau foarte apropiați la eveniment

Ducele de Cambridge și ducele de Sussex au avut o prestație foarte bună, în ciuda rupturii lor, susțin comentatorii. Cei doi frați au apărut împreună, relaxați, la Palatul Kensington, la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Aceasta deși este puțin probabil că problemele dintre ei s-au rezolvat pe deplin. Ducii au dezvelit monumentul de bronz al regretatei lor mame amplasat în grădina scufundată a palatului.

Penny Junior, comentator al vieții familiei regale, a apreciat ceea ce s-a petrecut la eveniment și felul în care s-au purtat William și Harry.

„Păreau să fie relaxați unul cu celălalt. Nu se țineau în brațe, ca pe vremuri și nu exista apropierea din trecut. Dar dacă nu am fi știut că există o problemă serioasă între ei, nu ne-am fi dat seama”, a precizat Penny Junior.

Prințul Harry a acuzat familia regală de rasism, într-un interviu cu Oprah Winfrey, iar soția sa Meghan a spus că ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înainte de nunta ei.

reactia interviul printului harry oprah winfrey