Prințul Harry se pregătește să scrie a doua carte. Ce sumă colosală I s-ar fi oferit pentru acest lucru

Prințul Harry se pregătește să scrie a doua carte. Ce sumă colosală I s-ar fi oferit pentru acest lucru Prințul Harry. Sursa Foto - Dreamstime

Prințul Harry s-ar pregăti să scrie o a doua carte despre amintirile de la palatal Buckingham. Aceasta oportunitate vine într-o perioadă destul de sumbră financiar pentru el și Meghan. O sursă spune că prințul este serios interesat de această posibilitate. „Harry își îmbrățișează rolul de a spune adevărul și nu se abține”, a explicat sursa.

„Fără scuze, a aruncat o lumină asupra aspectelor vieții regale care anterior erau învăluite în secret. Acum i se oferă milioane pentru a scrie o continuare!” Memoriile sale inițiale ”Spare” au fost lansate în toamna anului trecut și au devenit virale. Mai ales pentru varietatea de dezvăluiri pe care le-a făcut în carte, atingând totul, de la faimoasa lui familie până la momentul în care și-a pierdut virginitatea.

O altă carte i-ar aduce zeci de milioane

Se pare că Harry a fost plătit generos pentru proiect, cel puțin 20 de milioane de dolari, care i-au fost dat ca avans. El a spus că unele venituri sunt destinate carității. Este posibil ca suma încasată să fi fost mult mai mare, având în vedere câte copii ale cărții s-au vândut deja. Zvonurile au apărut, în contextual în care cuplul este bănuit că nu își permite stilul de viață extravagant.

De aceea ar căuta diferite căi pentru a-și crește veniturile. Mai multe surse susțin că ambii doresc să-și stabilească cariere de actorie. Meghan face eforturi pentru a-și crește numărul urmăritorilor de pe rețelele sociale și pentru a aduce venituri din postările sponsorizate. Ea și-a dezvăluit, de asemenea, noul ei brand de stil de viață, American Orchard Riviera, dar a fost primit cu critici.

Ne puteți urmări și pe Google News
Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle în timpul turneului din Nigeria; Sursa foto: X

Poate primi în avans sume immense de bani

Harry nu a confirmat dacă va lansa o nouă carte, dar memoriile sunt o aventură promițătoare. Și mai ales și profitabilă, pentru celebrități, așa că nu ar fi surprinzător să scrie din nou. Deși este de așteptat ca Harry să facă și mai mult dintr-un al doilea memoriu, câștigurile pot varia foarte mult.

În funcție de factori precum faima celebrității, conținutul cărții și strategiile de marketing. Unele celebrități au obținut recompense financiare semnificative din memoriile lor, câștigând adesea milioane de dolari în avans și drepturi de autor.