După mutarea în Statele Unite ale Americii, se pare că Prinţul Harry a devenit atât de apropiat de soacra sa, Doria Ragland, încât o numește «mamă».

Mama actriţei Meghan Markle i-a cucerit pe cei doi cu ajutorul pe care îl oferă cu privire la creşterea micuţului Archie, dar şi pentru că îi învaţă yoga şi meditaţie.

Totul se întâmplă la megaconacul din LA, pus la dispoziţia fostului cuplu regal de mogulul media Tyler Perry, prieten apropiat al Ducesei de Sussex.

În sprijinul acestei dezvăluiri, Daily Star citează o sursă de top: „Harry s-a îndrăgostit atât de mult de Doria, încât de multe ori o salută în glumă spunându-mamă cu un accent american foarte rău de care râd amândoi.

Prințul Harry a spus în glumă mai multor persoane: «știu că Doria este cea care îi ține sănătoţi pe toți în familie».

Dar este serios când o descrie și ca pe o lumină călăuzitoare și asta pare să fie valabil acum mai mult ca niciodată în aceste vremuri tulburi.

El spune că îl ajută să se simtă «centrat» și mai relaxat decât s-a simțit în câteva luni.

Am un sentiment puternic că Harry devine neliniștit de situația în care se află.”

Altfel, Thomas Markle Jr, fratele actriţei americane, şi-a atacat sora pentru indiferenţa arătată faţă de tatăl ei, care a aniversat recent 76 de ani.

Meghan Markle nu i-a trimis nici măcar un mesaj părintelui ei, o dovadă a faptului că nu a trecut încă peste scandalul dinaintea nunţii regale.

Actriţa americană rămâne tare pe poziţii deşi tatăl ei a suferit nu demult o operaţie la inimă, iar astfel de veşti îi pot afecta sănătatea.

„Tatăl meu a spus că părăsirea Familiei Regale în Marea Britanie este cel mai stupid lucru făcut de Meghan. Este foarte îngrijorat pentru ea.

În ceea ce privește o reuniune, a renunțat complet la Meghan și Harry. Nu are încredere în ea și nu vrea să cunoască acea persoană din cauza minciunilor, manipulării și înșelăciunii.

Tocmai a sărbătorit cea de-a 76-a zi de naștere şi este inutil să spun că nu a auzit de Meghan”, a declarat fratele Ducesei de Sussex.

sursa: Daily Star