Evenimentul Zilei > Actualitate > Primul soț al lui Teo, pilotul Alexandru Trandafir, un bărbat dificil
Primul soț al lui Teo, pilotul Alexandru Trandafir, un bărbat dificil

Primul soț al lui Teo, pilotul Alexandru Trandafir, un bărbat dificil

Primul mariaj al lui Teo Trandafir a fost unul de scurtă durată. Potrivit unor surse citate de "Libertatea", din această iubire vedeta TV a rămas doar cu numele cu care a devenit faimoasă, pentru că pilotul Alexandru Trandafir era un om extrem de dificil.

"Au fost căsătoriţi, aşa e! Teodora era o necunoscută în perioada aceea. Au divorţat din cauza comportamentului lui. Greu îi ajungeai la nas. Era un îngâmfat. A fost la un moment dat în America şi şi-a cumpărat o salopetă pe care a purtat-o aproape jumătate de an ca să se dea mare că a fost în SUA. Avea fel de fel de ciudăţenii, iar ea nu a mai suportat", a declarat sursa din aviația militară citată de "Libertatea", care nu și-a dezvăluit numele.
Alexandru Trandafir şi-a început cariera ca pilot de Mig 21. Fostul pilot Adrian Iovan i-a fost copilot lui Alexandru Trandafir. Iovan a spus că primul soț al lui Teo este acum pensionat, din 2006, și "îşi vede de familia lui şi de copil". Iovan l-a lăudat pe fostul coleg pentru "Libertatea": "Îl cunosc de 20 de ani pe Alex Trandafir, dar nu am ştiut până acum că a fost soţul lui Teo Trandafir. El a fost un foarte bun profesionist, dar şi o persoană extrem de discretă. Nu a vorbit în toţi aceşti ani despre Teo şi despre viaţa lui personală. (…) A fost comandant pe Tupolev 154, iar eu i-am fost copilot, apoi el a avut probleme medicale şi nu i s-a mai permis să fie comandant de zbor şi a fost copilot. Am zburat împreună pe Boeing şi a fost copilot. A fost un adevărat profesionist, am zburat împreună în condiţii critice şi am aterizat cu bine când el a fost comandant. Alexandru nu s-a lăudat şi nu s-a folosit de publicitatea ei, pentru a se da mare. Un bărbat adevărat!"
Cât despre tatăl lui Teo, Ion Uță, l-a lăudat și el pe primul său ginere. "Era un bărbat tare bun. Mi-a părut rău că au divorțat", a spus el.
Sursa: Libertatea
Citește și:

  • Teo Trandafir și Constantin Iosef: "Viața noastră abia începe"
  • Teo Trandafir, despre cererea în căsătorie: "Am acceptat din prima, fără niciun fel de rezervă"
  • EXCLUSIV EVZ. În copilărie, lui Constantin Iosef, logodnicul lui Teo Trandafir, i se spunea "Biju"
  • Tatăl lui Teo Trandafir, despre viitorul ginere: "Mi l-a descris ca fiind frumos, deștept și manierat"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: