Evenimentul Zilei > Horoscop > Primii creștini au fost trei astrologi. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Primii creștini au fost trei astrologi. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Primii creștini au fost trei astrologi. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Reuşeşti să treci cu succes peste unele obstacole. Cei din jurul tău spun că ai talent! De fapt, te apropii de Crăciun, cu sufletul şi trupul și vrei să te bucuri de fiecare secundă!

Primii creștini au fost trei astrologi. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 

Pe 22 decembrie s-au născut Giacomo Puccini, Maurice Gibb, Robin Gibb, Vanesa Paradis, Dan Petrescu, Cristina Deleanu.

În calendarul creştin-ortodox, pe 22 decembri sunt Sfinţii: Petru Movilă, Anastasia, Hrisogen şi Teodota. Nimic în ”Kalendar”.

Multă lume mi-a scris. Se vede că sunteți, majoritatea, în vacanță și aveți timp de vorbă. Multe întrebări despre articolul meu de ieri. După cum v-am anunțat în repetate rânduri, citesc corespondența, îmi face plăcere, dar nu răspund, nu mai am timp. Oricum este foartă multă. O să răspund aici, la subiectul comun al mai multor întrebări. De exemplu cât de rar este fenomenul ca marea Conjuncție să aibă loc în ziua Solstițiului de Iarnă? Foarte rară, din anul 753 înainte de Hristos, ab urbe condita, și până în prezent este o singură dată: 21 decembrie 2020!  Dar, o să mai fie în anul 2159.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.