Prima TV combină realitatea cu telenovela

Prima TV combină realitatea cu telenovela

Postul de televiziune lansează, pe 2 ianuarie, în premieră pentru România, o reality-telenovelă din a cărei distribuţie fac parte oameni obişnuiţi.

Producţia "Iubiri secrete" este o poveste cu situaţii dramatice sau pline de umor, ai cărei protagonişti sunt oameni obişnuiţi. Diferenţa dintre acest proiect şi o telenovelă constă în faptul că actorii nu învaţă roluri conform unui scenariu dat, ci au reacţii naturale în situaţiile în care sunt puşi, ca într-un reality-show.

"Ne-am gândit să ridicăm la rang de vedetă povestea oamenilor obişnuiţi, puşi în diverse împrejurări, la care au reacţii fireşti. Apar răsturnări de situaţii care nu se pot povesti cu toată savoarea lor doar într-o oră de emisie. De aceea vom avea o poveste care continuă, atât timp cât publicul reuşeşte să se identifice cu personajele şi cu destinul lor. Aşa s-a născut reality-telenovela", spun reprezentanţii Prima TV.

Bogat după Revoluţie

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru familia Mariş, banii nu aduc fericirea, iar poveştile de iubire sunt mai complicate decât par. Eugen, capul familiei, a moştenit mai multe clădiri, devenind bogat peste noapte.

Valeria, unica lui fiică, e dispusă mereu să facă sacrifici pentru unitatea familiei. A fost nevoită de multe ori să treacă cu vederea infidelităţile soţului ei, Mircea, pentru a nu-şi distruge căsnicia. Mircea e omul aventurilor, ca socrul său, Valeria reprezentând pentru el doar "puntea" către averea familiei.

Andrei (fiul cel mare al lui Mircea şi al Valeriei) e un băiat serios şi conştiincios, spre deosebire de fratele lui, Radu, un petrecăreţ înrăit, care îşi permite să intre mereu în conflic cu legea, prin cursele ilegale de maşini sau consumul de droguri.