"Forma supremă de artă". O femeie a născut într-o galerie

"Forma supremă de artă". O femeie a născut într-o galerie

ACTUALIZAT. O femeie din New York a născut ieri un băieţel sănătos într-o galerie din Brooklyn.

Marni Kotak, în vârstă de 36 de ani, a văzut acest moment drept forma supremă de artă şi l-a transformat într-un proiect artistic, "The Birth of Baby X". Cu câteva zile înainte de a naşte, artista a declarat pentru ziarul "New York Post" că speră ca "lumea să vadă că omul este cea mai profundă formă de artă şi, astfel, actul naşterii, cea mai puternică formă de exprimare a vieţii este şi cea mai înaltă formă de artă".

Marni Kotak nu se află la primul proiect de acest gen. În operele sale a mai surprins aspecte ale vieţii sale: propria sa naştere, pierderea virginităţii, saruturi cu ale femei, înmormântarea bunicului său, ori căsătoria cu Jason Robert Bell, tatăl primului bebeluş din lume care se va naşte într-o galerie de artă.

În ceea ce priveşte venirea pe lume a copilului, Kotak spune că are emoţii. "Sunt puţin emoţionată. Însă doar din pricina faptului că voi avea un copil şi că, la fel ca orice mamă, îmi doresc ca totul să meargă bine şi el să fie perfect sănătos. Nu sunt mai îngrijorată decât aş fi născut acasă sau într-un spital".

Ne puteți urmări și pe Google News

Artista are tot sprijinul soţului său, care a petrecut ultimele zile în galeria de artă Microscope.

În viitorul apropiat, Marni Kotak va lansa un proiect artistic de durata "Raising Baby X", prin care îşi doreşte să transforme creşterea unui copil într-o formă de artă.