Obiecte ale lui Whitney Houston, scoase la licitaţie. Credeţi că este prea devreme?

Obiecte ale lui Whitney Houston, scoase la licitaţie. Credeţi că este prea devreme?

O rochie neagră, de catifea, şi o pereche de cercei pe care Whitney Houston i-a purtat în filmul "The Bodyguard", vor fi scoase la licitaţie, luna viitoare.

Darren Julien, un cunoscut la Hollywood în materie de licitaţii cu obiecte care au aparţinut vedetelor, a precizat că pe listă sunt incluse câteva lucruri personale ale lui Whitney Houston. Artista a decedat pe 11 februarie, la vârsta de 48 de ani. Whitney Houston a fost înmormântată duminică, în New Jersey. La ceremonia de sâmbătă, Kevin Costner, partenerul ei din filmul "The Bodyguard", i-a rămas bodyguard până la final şi a rostit un discurs emoţionant. Obiectele, la fel de valoroase ca acţiunile la bursă Julien, care deţine compania de licitaţii "Julien's Auctions", mai spune că aceste obiecte pot fi privite ca o investiţie. "Cumperi produsele ca pe o acţiune listată la bursă. Dacă o cumperi la momentul potrivit şi o vinzi la momentul potrivit, îţi asigură un venit garantat. Şi, cu trecerea timpului, acestea devin din ce în ce mai valoroase", a explicat licitatorul. Sunt, însă, şi reacţii negative faţă de acest eveniment, întrucât fanii consideră că licitaţia este organizată prea repede, Whitney Houston fiind înmormântată duminică, în New Jersey. În apărarea sa, Darren Julien a precizat că licitaţia va fi o "celebrare a vieţii artistei. Nu este o soluţie să ascunzi aceste obiecte, de teamă că vei ofensa pe cineva. Se va aduce un omagiu vieţii sale. Acum, că Whitney Houston a murit, aceste obiecte fac parte din istorie. Ar trebui să fie în muzee. A avut o viaţă şi o carieră aşa cum nimeni altcineva nu a mai avut. Pentru fanii lui Whitney Houston, care nu ar fi avut, vreodată, şansa de o cunoaşte personal, ori de a vorbi cu ea, obiectele scoase la licitaţie sunt ocazia unică de a avea lucruri care i-au aparţinut, pe care le-a folosit. Prin acestea, se creează o legătură cu ea şi ai şansa de a face parte din viaţa ei, fără să o fi cunoscut", a mai subliniat Julien.

Rochia de catifea neagră, lungă, este scoasă la licitaţie pentru 1.000 de dolari, însă, cu siguranţă, cel care va câştiga licitaţia va ajunge să plătească mult mai mult. Cerceii cu perlă falsă, pe care artista i-a purtat în filmul "The Bodyguard", au un preţ de pornire de 600 de dolari, iar o vestă cu care a apărut îmbrăcată în acelaşi film - 400 de dolari.

Licitaţia "Hollywood Legends" va avea loc pe 31 martie - 1 aprilie. Înainte de eveniment va avea loc şi o expoziţie a obiectelor, la sediul "Julien's Auctions" din Berverly Hills, situat la numai câteva străzi distanţă de hotelul în care Whitney Houston a fost găsită decedată, pe 11 februarie. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Whitney Houston, înmormântată. Kevin Costner, la ceremonie: "Whitney se întoarce, astăzi, în locul în care totul a început"
  • Alt star în pericol de moarte, după Whitney Houston | VIDEO
  • Moartea lui Whitney Houston, motiv de despăgubiri