Prigoană: Sorin Oprescu este greu de bătut, dar nu imposibil

Prigoană: Sorin Oprescu este greu de bătut, dar nu imposibil

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană a susținut că actualul primar general, Sorin Oprescu, este un candidat greu de bătut, așa cum a spus și președintele Traian Băsescu, dar el o să demonstreze că nu este imposibil.

"Eu am să îi demonstrez (n.r. - președintelui Traian Băsescu) că Sorin Oprescu e greu de bătut, dar nu imposibil. Varianta cu imposibilul nu a spus-o, deci există o şansă. Nu să îl bat, că nu e vorba de o partidă de box. Probabil ce o să transmit eu bucureştenilor, background-ul meu de până acum, o să fie convingător. Şi lupta mea va fi cu mine, nu cu domnul Oprescu", a declarat Silviu Prigoană.

Întrebat ce părere are despre mandatul lui Oprescu, principalul său adversar din campanie, Prigoană a spus că nu poate vorbi decât "de bine". "Numai de bine. Păi, a terminat stadionul (Naţional Arena - n.r.), a terminat podul (Basarabi - n.r.), adică a avut şi dânsul activitate. Nu poate fi negată activitatea niciunui primar care a fost în funcţie", a spus Prigoană. "Totul trebuie să fie bec"

Candidatul PDL la Capitală să le demonstreze bucureştenilor că va face curăţenie şi în administraţia locală.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Eu am făcut curăţenie 18 ani şi o să fac curăţenie şi în administraţia publică. Curăţenia nu înseamnă numai mătură pe stradă, înseamnă şi în interiorul administraţiei, şi peste tot. Totul trebuie să fie bec, pentru că toate oraşele din Europa arată perfect, cu excepţia Bucureştiului. Bugetele la venituri sunt cam similare, nu e mare diferenţă între ele, diferit e managementul administraţiei", a mai spus Prigoană. Acesta a mai anunțat că își dorește ca anumite anumite edificii de importanţă naţional să fie reconstruite. "Şi cetăţeni care vor să îşi construiască case care să fie identice cu cele demolate, care au fost ale unor demnitari ai statului şi aşa mai departe, vor avea scutiri de impozite şi taxe pe clădirea respectivă. Încet-încet, bucată cu bucată, o să avem aşa un Bucureşti excepţional. Aşa au făcut şi olandezii, cu Amsterdamul. Nu tot ce vedeţi acolo sunt vechi, jumătate sunt fake-uri, dar nu scrie pe ele că, nu au o etichetă să scrie", a spus candidatul PDL la Capitală.