Evenimentul Zilei > Actualitate > Apel DISPERAT făcut de un CUNOSCUT prezentator. Problema URGENTĂ adusă în discuție
Apel DISPERAT făcut de un CUNOSCUT prezentator. Problema URGENTĂ adusă în discuție

Apel DISPERAT făcut de un CUNOSCUT prezentator. Problema URGENTĂ adusă în discuție

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din mass-media românească face apel la societate pentru ca una dintre problemele majore cu care ne confruntăm să înceteze.

Dana Chera a povestit, sâmbătă seară, la Antena 3, despre un moment care i-a produs dezamăgire. Agitația și predispunerea la violență a șoferilor este un subiect ce trebuie tratat pe larg, afirmă Dana Chera.

"Nu mai pot cu animalele. Cred că și dumneavoastră trăiți aceleași frustrări ca și mine. Veneam către Antenă și, într-o intersecție, o doamnă, (…) din cauza demenței care se întâmplă aici în Pipera, sub pod la Pipera, a prins evident verdele celorlalți oameni din trafic, fără să poată trece de intersecție. O doamnă la vreo 50-60 de ani așa. Absolut respectabilă, o femeie frumos pieptănată, o femeie decentă. Primele mașini din trafic care veneau înspre ea, practic ea neputând să înainteze, o claxonau într-o demență. Într-o demență! Nu putea da înapoi, nu putea merge înainte, dar o claxonau. Am avut așa o surpriză neplăcută. (…) Nu, nu niște bărbați. Erau niște femei. Tinere, frumoase, coafate, cu unghii foarte lungi", a povestit Dana Chera.

 

"Nu se poate așa ceva! Pur și simplu, mi-am făcut cruce! Atâta lipsă de toleranță, nerăbdare, agresivitate. Nu se poate să creștem copiii așa, să avem pretenția să ne iasă zdraveni la cap dacă noi suntem așa cum suntem și ne manifestăm în felul acesta", a subliniat jurnalista.