Prezentatoare TV, muşcată de faţă de un câine, într-o emisiune | VIDEO

Prezentatoare TV, muşcată de faţă de un câine, într-o emisiune | VIDEO

O prezentatoare TV din SUA a ajuns, ieri, la spital, cu răni la nivelul feţei, după ce a fost muşcată de un câine. Incidentul avut loc în timpul unei emisiuni în direct.

Kyle Dyer, prezentatoare cu experienţă la postul KUSA-TV a realizat, ieri, o emisiune în cadrul căreia i-a avut invitaţi pe Michael Robinson, stâpânul unui mastiff alb, pe nume Max, şi pe Tyler Sugaski, pompierul care, cu numai o zi înainte, a salvat câinele din apele îngheţate ale unui lac din apropierea oraşului Lakewood (statul Colorado).

În timpul reportajului, proprietarul lui Max a povestit cum câinele său a fugit după un animal sălbatic şi a pătruns pe gheaţa fragilă de pe lac. Acesta s-a rupt sub greutatea celor 40 de kilograme ale animalului. Robinson a sunat la numărul de urgenţă 911 şi a cerut sprijinul pompierilor. Un echipaj a sosit la faţa locului în mai puţin de 20 de minute, iar pompierul Tyler Sugaski a sărit în apă, echipat cu un costum de scafandru, pentru a salva câinele. "Cum m-am apropiat de el, Max a ştiut că sunt acolo pentru a-l salva şi a înotat spre mine", îi povestea pompierul prezentatoarei TV, cu numai câteva minute înainte ca Max să o atace.

În timpul discuţiei, câinele s-a repezit la moderatoarea TV şi a muşcat-o de faţă. Invitaţii din platou i-au sărit în ajutor, iar la sediul televiziunii a fost chemat un echipaj de ambulanţă şi unul de la protecţia animalelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câteva ore mai târziu, reprezentanţii postului TV au emis un comunicat de presă în care precizau că prezentatoarea TV se afla la spital, în stare conştientă, însă nu au oferit detalii suplimentare.

În imagini, prezentatoarea stă lângă Max şi-l mângâie pe cap. Animalul este cuminte şi pare încântat de atenţia pe care prezentatoarea i-o acordă. La un moment dat, însă, Dyer îşi apropie prea mult faţa de câine, iar acesta o muşcă.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TABUKagZ5mA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Imagini de la salvarea lui Max: <script type='text/javascript' src='http://video.denver.cbslocal.com/global/video/videoplayer.js?rnd=513665;hostDomain=video.denver.cbslocal.com;playerWidth=615;playerHeight=365;isShowIcon=true;clipId=6718597;flvUri=;partnerclipid=;adTag=News;advertisingZone=CBS.DENVER%252Fworldnowplayer;enableAds=true;landingPage=;islandingPageoverride=false;playerType=STANDARD_EMBEDDEDscript_EMBEDDEDscript;controlsType=fixed'></script>