Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești proaste pentru o prezentatoare TV din România. Este dată în judecată!
Vești proaste pentru o prezentatoare TV din România. Este dată în judecată!

Vești proaste pentru o prezentatoare TV din România. Este dată în judecată!

Ancheta declanșată în presă de moartea lui Răzvan Ciobanu face și primele victime: cel mai bun prieten al designerului a dat-o în judecată pe actrița Cristina Cioran.

Sorin Oprea, prezentat ca ”cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu”, a dat-o în judecată pe Cristina Cioran în calitate de prezentatoare a unui cunoscut show de televiziune, precum și pe mai mulți colegi ai acesteia. Acțiunea a fost deschisă pe 12 iunie, la Tribunalul București și are ca obiect ”răspundere delictuală”.

La începutul lunii mai, la câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, în spațiul public a aprăut informația că apartamentul designerului a fost spart chiar în noaptea în care acesta a murit. Apoi a apărut zvonul potrivit căruia din apartament au fost sustrase două hard-disk-uri ce conțineau informații compromițătoare legate de oameni extrem de importanți și care aveau legătură cu moartea lui Ciobanu. Toate acestea păreau să ducă la Sorin Oprea, omul care a pătruns în apartament în acea seară. Acesta spune însă că a făcut-o cu acordul părinților și că nu a sustras nimic, doar a luat pisica, potrivit wowbiz.