Evenimentul Zilei > Actualitate > Prezență inedită pe Croazeta de la Cannes. Cine a luat locul vedetelor
Prezență inedită pe Croazeta de la Cannes. Cine a luat locul vedetelor

Prezență inedită pe Croazeta de la Cannes. Cine a luat locul vedetelor

Animalele sălbatice au luat locul vedetelor și iubitorilor de film, pe Croazeta din Cannes, în această perioadă în care urma să se desfășoare tradiționalul festival de film.

Un mistreţ tânăr în greutate de aproximativ cincizeci de kilograme și-a făcut apariția pe faimosul bulevard din Cannes, în noaptea de sâmbătă spre duminică, plimbându-se liniștit, fără ca nimeni să-l deranjeze. .

Animalul a fost observat de o patrulă a poliției, în vreme ce se plimba pe toată lungimea Croazetei, prin dreptul magazinelor de lux din apropierea apropierea Palatului Festivalurilor. Polițiștii l-au escortat cu o mașină, pentru a evita un accident, fără să-l deranjeze până când s-a întors în pădurea de pe dealul Californie, de unde probabil coborâse.

Aflat în izolare din 17 martie, din cauza COVID-19, oraşul Cannes nu a mai organizat tradiționalul festival care urma să reunească vedete din întreaga industrie a cinematografiei.

Cea de-a 73-a ediţie a acestei reuniuni, care trebuia să înceapă marţi şi să se încheie pe 23 mai, a fost amânată de organizatori, nu se știe până când.