Redăm mesajul postat de fostul ofiţer al SRI pe pagina sa de facebook: 

 

„Ca sa traduc eu pentru toti apostolii statului paralel.

Dupa ce le-a explodat in fata dosarul meu, dupa valul de achitari primite in fond in cazul meu, dupa iesirile mele publice PFA Kovesi a inceput presiunile pe toate fronturile cu un singur scop:
Condamnarea lui Dragomir.

SENZAȚIONAL! Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, arestat în în dosarul Black Cube, își dă drumul la gură| LIVE TEXT

Dupa ce au stat din 2013 cu “marele dosar” al mafiei carnii (dosar gandit, pregatit si scris de SRI – Directia Generala de Securitate Economica) au inceput presiunile, pe Rami Ghaziri si pe altii (doar doar vor spune ceva de mine).

Fost colonel SRI, decorat de CIA, RUPE TĂCEREA: Ce este Black Cube și Deep-State

Ei uita ca justitia este facuta de judecatori si nu de “portocalii” care stiu doar sa ia denunturi sub presiune.  Dar despre manevrele lor subterane..

Va rog sa aveti putintica rabdare http://www.stiripesurse.ro/lovitura-pentru-dna-dosarul-rege…”, a conchis fostul ofiţer SRI. 

Daniel Dragomir despre STATUL PARALEL și PRESIUNI în Black Cube: „Haideți să ne judecăm, public, să vadă toată lumea mizeria din dosar”

Potrivit stiripesurse.ro Magistrații Curții de Apel au decis să retrimită dosarul lui Rami Ghaziri, zis și 'Regele Puilor', înapoi la DNA. Decizia magistraților vine la aproape un an de când procurorii anticorupție l-au trimis în judecată pe Rami Ghaziri, patronul SC Agroli Group SRL Crevedia, pentru constituirea a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală, informează Antena3.

În acest dosar, prejudiciul a fost estimat la aproximativ 40 de milioane de lei. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în 3 zile.

 

Te-ar putea interesa și: