Presupuşii hoţi ai maşinii lui Becali, reţinuţi

Presupuşii hoţi ai maşinii lui Becali, reţinuţi

O nouă dimineaţă cu descinderi în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali. Cei trei presupuşi hoţi ai autoturismului lui Gigi Becali au fost ridicaţi de poliţişti.

Sub îndrumarea procurourlui de caz, poliţiştii au percheziţionat, în această dimineaţă, casele presupuşilor hoţi ai maşinii lui Gigi Becali. Conform postului RTV, poliţiştii au efectuat cinci descinderi simultane la casele unor persoane care au legătură cu clan de hoţi de maşini, printre care şi Sandu Geamănu, în localitatea Mogoşoaia. Trei dintre persoanele vizate în timpul percheziţiilor efectuate, în această dimineaţă, au încercat să fugă şi să se sustragă anchetei.

Alexandru Ilie, zis Sandu Geamănu, şi Tinel Nicolae, cel care a fost împuşcat în picior în timpul acţiunii de recuperare a maşinii lui Gigi Becali, de acum patru luni, au fost duşi la sediul Serviciului Furturi Auto al Poliţiei Capitalei. Sandu Geamănu a fost cel la care a apelat Becali, pentru a-i recupera maşina furată.

Tinel Niculaie, Constantin Stan şi Ştefan Mărgean sunt cei trei bărbaţi suspectaţi că i-au furat maşina partonului clubului de fotbal Steaua Bucureşti, în noaptea zilei de de 26 ianuarie. Gigi Becali a depus o plângere împotriva presupuşilor hoţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Percheziţiile sunt efectuate în cadrul unei anchete privind activitatea unei reţele specializate în furturi de maşini. Este vorba de furtul unor şase maşini de lux un Porche, un Audi A6, un Volkswagen Touareg şi două Mercedesuri, anunţă Mediafax. Poliţia Capitalei nu a putut să facă cercetări în acest caz de furt, deoarece nu a fost depusă nicio reclamaţie şi instituţia nu era competentă să se autosesizeze pentru că acest incident s-a produs pe raza judeţului Ilfov.

Gigi Becali, reţinut şi eliberat

Acuzat de trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost reţinut, în data de 2 aprilie, de procurori, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis ca acesta să fie ţinut în arest preventiv timp de 29 de zile. Alături de Becali au ajuns, în boxa acuzaţilor, cinci dintre apropiaţii săi, printre care fostul său bodyguard, Cătălin Zmărăndescu.

Patronul Stelei a ieşit din arestul Direcţiei de Cercetări Penale, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis recursul faţă de decizia Judecătoriei sectorului 1 de respingere a cererii de eliberare sub control judiciar, în 17 aprilie.

Motivele arestării

În noaptea de 26 spre 27 ianuarie anul acesta, patronul Stelei a fost „uşurat” de maşină - un Mercedes, evaluat la aproximativ 100.000 de euro, pe care l-a parcat, cu cheile în contact, în faţa unui restaurant din comuna ilfoveană Pipera. Becali şi-a sunat „oamenii de încredere” şi i-a trimis să-i recupereze maşina.

La doar câteva ore, autoturismul în care se aflau hoţii a fost blocat în trafic, în centrul Capitalei. După ce au tras câteva focuri de armă, oamenii lui Becali i-au înghesuit pe „răufăcători” în portbagajul unui BMW X5, i-au lovit şi i-au sechestrat apoi trei ore în sediul PNG din Pipera, obligându-i să dea şi declaraţii scrise în care recunoşteau furtul. Becali însuşi a participat la „audieri”, i-a „dojenit” pe hoţi, după cum singur declara pentru EVZ, şi, mai mult, i-a filmat şi cu telefonul.

CITIŢI ŞI:

„Nu au fost niciodată ameninţări şi linşaj mediatic ca-n ultimele zile” Gigi, spălat de televiziuni din interes sau de dragul audienţei MIRCEA MARIAN: Când o linşăm pe judecătoarea lui Becali? EDITORIALUL EVZ: Sindromul Pipera Apropiaţii şi "îndepărtaţii" lui Gigi Becali, de la A la Z (1) A cules toată ziua „roadele” pomenilor făcute „Becali non-stop” la televiziunile de ştiri, trei zile consecutiv Geoană se solidarizează cu mişcarea „Free Gigi” Gigi Becali a încăput pe mâna „călăului” lui Vîntu Becali nu scapă de cătuşe Gigi Becali, din parlament la CEDO Becali: „În arest, voi avea cea mai curată împărtăşanie” EDITORIALUL EVZ: Războinicului i s-a luat lumina