Presupusa amantă a lui Putin, pe coperta Vogue

Presupusa amantă a lui Putin, pe coperta Vogue

Alina Kabayeva, cea despre care se zvoneşte că ar fi presupusa amantă a premierului rus Vladimir Putin, va fi pe coperta din luna ianuarie e ediţiei de Rusia a revistei Vogue, anunţă dailymail.co.uk.

Deşi zvonurile despre relaţia dintre Alina, multipla medaliată cu aur olimpic pentru dans sportive, şi Putin au fost dezminţite de nenumărate ori, editorul Vogue Viktoria Davydova le-a realimentat prin mesajul de pe copertă. Davydova a plasat, între picioarele Alinei, titlul "Cea mai mare victorie a ei". Alegerea jurnalistei a stârnit un val de nemulţumiri în rândul vedetelor din Rusia.

Suspiciunile cu privire la relaţia dintre gimnasta de 27 de ani şi fostul lider rus au mai fost generate şi de faptul că, în urmă cu doi ani, aceasta a născut un copil şi a refuzat să dezvăluie identitatea tatălui, motiv pentru care toată lumea a spus că este copilul nelegitim al lui Putin.

În urmă cu doi ani, în aprilie 2008, un ziar rus anunţa că Alina Kabayeva este logodită cu Putin şi că urmează să se căsătorească, după ce acesta va fi încheiat mandatul prezidenţial. În mod surprinzător, respectiva publicaţie a fost închisă la scurt timp după publicarea respectivelor articole.

Ne puteți urmări și pe Google News