Presa turcă: "Contribuţia lui Hagi la Galatasaray este zero"

Presa turcă: "Contribuţia lui Hagi la Galatasaray este zero"

Gică Hagi are probleme din ce în ce mai mari pe banca tehnică a echipei de fotbal Galatasaray Istanbul.

Formaţia pregătită de "Rege" a pierdut cu scorul de 1-2 derby-ul cu Beşiktaş, disputat duminică seară, pe teren propriu, şi se află la doar şase puncte distanţă de primul loc retrogradabil! După 14 etape disputate în prima ligă turcă, Galata ocupă poziţia a 10-a, cu 17 puncte.

Deocamdată, suporterii grupării "Cim Bom Bom" s-au ferit să-l conteste pe tehnicianul român. Presa turcă, în schimb, nu l-a menajat deloc pe "Maradona din Carpaţi".

Criticat pentru schimbări

"Contribuţia lui Hagi la Galatasaray este zero", a titrat, ieri, cotidianul "Aksam".

"Până acum, nu a reuşit să-şi pună deloc amprenta pe joc. Este de neînţeles cum un om ca Hagi, care cunoaşte atât de bine fotbalul, nu poate să-şi arate influenţa. Un antrenor nu poate să scoată un fotbalist de pe teren din cauza unei supărări de moment. Hagi nu arată ca un antrenor care să acţioneze pozitiv asupra jocului, el, practic, a readus la viaţă echipa Beşiktaş", a menţionat sursa citată.

"Balonul Hagi s-a spart", a titrat şi publicaţia "Vatan", care a precizat: "De când şi-a început cel de-al doilea mandat la Galatasaray, românul nu a avut nicio acţiune cu efect pozitiv pe marginea terenului. Nicio schimbare pe care a făcut-o nu a avut ca efect o întoarcere a scorului în favoarea echipei Galatasaray. După cum netitularizarea lui Milan Baros a fost o greşeală mare, faptul că în repriza a doua l-a scos pe Servet şi i-a cerut lui Cana să joace pe postul de stoper a constituit o eroare fatală".

Bilanţul lui Gică Hagi în cel de-al doilea mandat al său pe banca tehnică a Galatei cuprinde o victorie, două remize şi trei înfrângeri.

Ne puteți urmări și pe Google News