Evenimentul Zilei > Actualitate > Premiile Emmy: bine şi prost îmbrăcaţi
Premiile Emmy: bine şi prost îmbrăcaţi

Premiile Emmy: bine şi prost îmbrăcaţi

S-au dat premiile şi-au început bârfele. După decernarea premiilor Emmy, criticii de modă au luat la tocat invitaţii ce-au păşit aseară pe covorul roşu. Unii au primit laude, alţii critici.

Heidi Klum a fost regina balului. A luat zece pe line cu rochia neagră micromini Marchesa, pantofii Christian Louboutin şi mai ales colierul cu diamante. A arătat superb. N-ai zice că are 37 de ani şi patru copii.

Nu s-a comentat nimic nici la ţinuta Sofiei Vergara, o rochie aurie Carolina Herrera. Cuplul Tony Parker, şi Eva Longoria Parker s-au bucurat de asemenea de laude.


Cât despre Susan Sarandon şi fiica sa Eva Amurri s-a spus doar atât: două generaţii de frumuseţe etalon la Hollywood.

Îmbrăcată într-o rochie albastru electric, semnată Versace, January Jones din serialul "Mad Men" a data-o bară. Rochia nu i se potriveşte deloc cu silueta. N-au fost potrivite nici coafura şi nici pantofii, spun specialiştii citaţi de CBS. Rochia verde pe care a purta-o anul trecut la Premiile Emmy era perfectă.

Tina Fey a ales rochia potrivită. Una alb cu negru, care i-a venit ca turnată. Însă depinde pe cine întrebi. Unii critici spun că rochia o îmbătrânea şi că n-a fost cea mai bună alegere pentru o apariţie pe covorul roşu.

Despre Anna Paquin, actriţa din True Blood, care a purtat o rochie Alexander McQueen cu epoleţi aurii, criticii spun că "o astfel de ţinută a fost prea mult pentru o fată atât de mică". Iar alte voci au spus despre Anna că nu era la coridă…

Elisabeth Moss din "Mad Men" a atras toate privirile şi laudele din partea criticilor de modă în rochia Donna Karan.

Voluptoasa Christina Hendricks din serialul "Mad Men" a ales o rochie Zac Posen foarte decoltată. Însă culoarea se pare că n-a avantajat-o. Iar la apariţia lui Al Pacino, criticii n-au fost de acord cu părul răvăşit al actorului. Or abia se trezise, ori l-a prins o furtună.

Cât despre Jon Hamm, din "Mad Men", s-a spus doar că e un bărbat la fel de chipeş şi în costumul Giorgio Armani.

Sursă fotografii: Reuters
VEZI AICI CINE SUNT CÂŞTIGĂTORII DE LA GALA PREMIILOR EMMY