Evenimentul Zilei > Actualitate > Premieră în MApN. Schimbări majore în Armata României
Premieră în MApN. Schimbări majore în Armata României

Premieră în MApN. Schimbări majore în Armata României

De zeci de ani Armata României nu a mai cunoscut asemenea schimbări majore. Guvernul României a decis reorganizarea MApN

Decizie la nivel înalt privind reorganizarea Armatei României, un act care schimbă din temelii unele structuri din cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Mai exact, Guvernul României a adoptat în ședința de joi, 14 mai, ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 346/2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării Naționale.

 

MApN transmite că, prin acest act normativ au fost reorganizate sau resubordonate unele structuri, cu preponderență din domeniile înzestrării, managementului instituțiilor de învățământ și al unităţilor din rețeaua sanitară proprie a Ministerului Apărării Naționale.

Scopul declarat este „eficientizarea activității și elaborea unui răspuns coerent şi întrunit la provocările mediului de securitate, inclusiv în spectrul neconvenţional, hibrid şi al furnizării sprijinului necesar pentru managementul crizelor şi al situaţiilor de urgenţă.”.

Care sunt deciziile guvernamentale care schimbă structura MApN…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE