Fotografia a fost făcută de Brad Pitt şi o înfăţişează pe actriţă în ipostaza de mamă care îşi alăptează unul dintre gemeni.

Autoarea cărţii "Mama Knows Breast", Andi Silverman, a declarat că gestul Angelinei Jolie poate încuraja tinerele mame să-şi alăpteze copiii, ceea ce reprezintă "o alegere benefică copilului lor", în contextul în care aproape 70% dintre mamele americane îşi alăptează bebeluşii, dar procentul acestora scade dramatic după primele şase luni, potrivit rapoartelor oficiale.

Deşi Brad Pitt este cunoscut ca un pasionat al artei fotografice, este pentru prima dată când actorul îşi publică una dintre fotografii. El a apărut pe coperta din martie 2007 a revistei "Interview" ţinând în mână un aparat de fotografiat, iar Angelina Jolie i-a făcut cadou de ziua lui o cameră foto.

Revista "W" realizează pentru a doua oară o copertă cu fotografii exclusive ale cuplului Jolie – Pitt. În 2005, revista a încheiat lunile de speculaţii despre presupusa relaţie a celor două vedete, prezentând un portofoliu de peste 30 de imagini cu Pitt şi Jolie, intitulat "Domestic Bliss" şi realizat de fotograful Steven Klein.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi – Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.