Valentin Jucan, membru CNA a povestit pe pagina sa de Facebook că la Consiliul Național al Audiovizualului se petrec lucruri ce țin mai de grabă de ritualurile vrăjitorești decât de munca într-o instituție publică. Membrul CNA a spus că a primit un mail de la un angajat al CNA care i-a povestit că președintele CNA a forțat o angajată să semneze un act amenințând-o cu blestemul.

„Doresc să vă arăt unul dintre zecile de mesaje pe care le primesc de la angajați ai CNA, terorizați de Laura Georgescu. Zilnic, în CNA, această individă ajunsă în Consiliu pe mâna lui Victor Ponta, provoacă scandaluri, încalcă legea, minte. Întreține o stare conflictuală și amenință în moduri greu de imaginat angajații, totul pentru a încerca să păstreze controlul asupra instituției.

Sunt oameni care ar putea să îmi fie părinți, oameni umiliți și batjocoriți, oameni înjurați și amenințați. Nu merită așa ceva. Nimeni nu merită.
Nevoia Laurei Georgescu de a se păstra prin orice mijloace la conducerea CNA vine și din disperarea provocată de cercetările DNA. Vrea să cunoască ce anume solicită procurorii și, dacă se poate, să aranjeze ce se poate aranja în favoarea ei și în detrimentul actului de justiție.
În print-screen-ul alăturat este un mail primit recent. Numele persoanelor a fost acoperit pentru a nu le provoca și mai multe neplăceri. Priviți și judecați.

Voi, cei care ați adus-o pe Georgescu în CNA, cât mai durează această nemernicie???”, a scris Jucan pe pagina sa de Facebook. Contactată de jurnaliști, Laura Georgescu a spus că nu știe despre ce este vorba.

Probleme la DNA

În ședința de astăzi s-a mai petrecut un eveniment neobișnuit, relatează paginademedia. La puțin timp după ce a început ședința, în sală a intrat un angajat al Serviciului Juridic al CNA, care s-a adresat membrilor Consiliului, după care Monica Gubernat a propus o pauză de consultare de zece minute. Angajatul a spus că trebuie să meargă la DNA. Întrebați de presă care este subiectul discuției, membrii Consiliului au spus că este o problemă internă și că nu pot oferi detalii.