Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea tânărului sinucigaș din București. Părăsit de părinți, dependent de droguri
Povestea tânărului sinucigaș din București. Părăsit de părinți, dependent de droguri

Povestea tânărului sinucigaș din București. Părăsit de părinți, dependent de droguri

Povestea tânărului sinucigaș din București, care s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin studențesc este la fel de dramatică ca și decesul său.

Povestea tânărului sinucigaș din București.

Tănărul care s-a sinucis după ce s-a aruncat de pe o clădire credea că este subiectul unor experimente pe creier. El își acuza fosta iubită pentru pentru aceasta. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care s-au despărțit.

Pe de altă parte, tânăra a fost martoră la întreaga scenă și a povestit că băiatul avea probleme cu drogurile. Din ce știa, însă, el a mai renunțat în ultima perioadă, conform Antena 3.

Iubita a încercat să-l convingă să renunțe la planurile sinucigașe, iar pentru aceasta a ieșit pe un geam la un etaj inferior. A încercat să vorbească cu el și să-l determine să se răzgândească, însă fără succes.

Părăsit de părinți, dependent de droguri

Tânărul sinucigaș era cunoscut ca un consumator de droguri. Autoritățile care au discutat cu el cred că era în sevraj, dat fiind că vorbea incoerent.

Se pare că băiatul, care s-a născut în 1998 a fost abandonat de părinți în copilărie. Până la 14 ani a locuit într-o localitate din apropierea municipiului București. Ulterior, el s-a mutat în Capitală și a început să lucreze ca recepționer.

Se pare că s-ar fi apucat de droguri din primul an de facultate. El a renunțat la studii și a început să lucreze ca antrenor de fitness la un lanț de cluburi din București.

Povestea tânărului sinucigaș din București

Locuia în căminul de pe care s-a aruncat de aproximativ doi ani. Administratorul locației, Marian Boroș, susține că era un băiat liniștit care nu a făcut probleme până acum. Acesta a explicat cum a urcat tânărul pe acoperiș, ieșind pe geamul camerei sale de la mansardă

„De la el din cameră a deschis geamul, a urcat pe acoperiș și din păcate s-a aruncat de acolo. Îl cunosc de aproximativ doi ani, stătea la noi în cămin, nu am avut probleme de comportament cu dumnealui. Singurele probleme cu el – dar se mai întâmplă într-un cămin studențesc – au fost că întârzia cu chiria”, a relatat administratorul.

Potrivit spuselor sale, după ce a urcat pe acoperiș, tânărul a refuzat orice dialog. El nu a dorit să comunice nici cu iubita sa și nici cu negociatorii profesioniști. Singura sa solicitare a fost ca pompierii să se îndepărteze de la locație.

Filmul tragediei

Un student în vârstă de 26 de ani, din București, s-a aruncat de pe căminul în care locuia. El a stat pe acoperiș vreme de trei ore, până această decizie. La fața locului au sosit mai multe echipaje de ambulanță, pompieri, negociatori și un psiholog.

Nimeni nu a reușit să-l convingă să coboare de pe acoperiș. El a sărit de pe clădire și după câteva minute a murit. Aceasta, în ciuda efortului depus de echipele medicale de a-l resuscita.

Citește și: 

UPDATE. Tânărul care s-a aruncat de pe clădire a decedat. Cadrele medicale nu l-au putut ajuta