Evenimentul Zilei > International > Povestea infamei Miss Hitler care a şocat lumea
Povestea infamei Miss Hitler care a şocat lumea

Povestea infamei Miss Hitler care a şocat lumea

Francesca Rizzi supranumită Miss Hitler, a devenit cel mai controversat personaj la această oră datorită ideologiei în care crede şi o propagă în societate.

Miss Hitler, femeia „sergent”: „La Auschwitz aveau piscină, teatru şi cinema”

„La Auschwitz existau piscină, teatru şi cinema”. Este convinsă Antonella Pavin, una din grupul tinerilor de 19 ani anchetaţi în toată Italia, care voiau să creeze un Partid Nazist. Antonella, de 48 de ani, era la vârful organizaţiei şi una dintre femeile implicate, alături de infama Miss Hitler. Intervievată de cotidianul La Repubblica, a negat Holocaustul şi a admis că este un fan al dictatorului: „Cred că evreii sunt ruina planetei, ce, este o infracţiune?”.

Operaţiunea „Umbre negre”

A fostpusă în practică de Digos (Divisione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali) din Enna şi Serviciul Antiterorism Intern, a dus la descoperirea unui adevărat arsenal de arme, o groază de afişe cu svastici şi cruci celtice ca şi pagini dedicate Nazismului şi Fascismului. Obiectivul acestei mişcări era împotriva legilor şi avea ca scop fondarea Partidului Naţional-Socialist Italian al Muncitorilor.

Pavin crede că despre Holocaust au fost spuse multe minciuni

La întrebarea care se referă la Liliana Segre, senatoare pe viaţă şi supravieţuitoare a Holocaustului, Pavin răspunde : „S-o lăsăm pe Segre, aş avea prea multe de spus. La Auschwitz aveau piscină, teatru şi cinema. N-a fost aşa cum s-a povestit”. Ziaristului care-i aminteşte că ridicarea în slăvi a lui Hitler sau invocarea exterminărilor, reprezintă o infracţiune, femeia a replicat: „Sioniştii comandă lumea,conduc băncile, decid politica imigrărilor. Sunt dezastrul umanităţii. Holocaustul este o născocire”.

Francesca Rizzi, supranumită Miss Hitler

În afară de ea, mai este o femeie, Francesca Rizzi, supranumită Miss Hitler, care nu-şi ascunde antisemitismul: „Aceşti subumani trebuie să dispară de pe faţa pământului. Cu cuptoarele s-ar pierde prea mult timp”. Adeptele fuhrerului se îmbracă destul de des în aşa fel încât să se observe bine simbolurile fanatismului lor, cu svastici, însemne ale SS şi cruci celtice. „M-aş căsători cu un evreu numai pentru a-l tortura în fiecare zi. Doar faptul că se vorbeşte de evrei îmi provoacă mâncărimi, bestiile nemernice trebuie exerminate”.