Evenimentul Zilei > Social > Povestea cumplită a victimei din Alexandria. Tânara violată a mărturisit tot
Povestea cumplită a victimei din Alexandria. Tânara violată a mărturisit tot

Povestea cumplită a victimei din Alexandria. Tânara violată a mărturisit tot

Tânăra de 19 ani din Alexandria sechestrată și violată a mărturisit plângând cum a ajuns în apartamentul individului și cum a reușit să-i alerteze pe polițiștii care au ajuns la ea în doar 20 de minute.

Adolescenta a povestit că l-a întâlnit pe agresor pentru prima dată la un botez. După aceea, el a căutat-o pe Facebook şi i-a propus să se întâlnească.

„Mi-a trimis mesaj, am continuat să vorbim. Aseară m-a căutat, m-a întrebat dacă pot să ies să mă văd cu el. Am zis „da”. Nu știam ce are el în gând. Am avut în gând să fug și să tip, la ora aia nu era nimeni pe stradă și pe scări. (…) Am încercat să îl împing, a zis că degeaba mă opun că el o să o facă. Și cu, și fără apobarea mea. Mi-a spus că o să mă bată dacă stau încordată”, își amintește tânăra.

Fata a explicat şi modul în care a reuşit să-l păcălească pe agresor şi să sune la Poliţie.

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dormim în aceeași cameră şi m-a dus în camera mamei lui și mi-a dat telefonul. Cred că prinsese încredere în mine. Îmi era frică și auzisem și de cazul Caracal și de asta am sunat la Poliție. Am spus adresa unde mă aflu, mi-au vorbit frumos. în 10 minute au ajuns. Era o fată de la Poliție și spunea să stau liniștită că o să fie totul bine, că sunt pe drum”, a mai spus victima.

Joi dimineaţa, la ora 6:17, o tânără a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutor. Fata le-a transmis polițiștilor că a fost sechestrată într-un apartament din Alexandria şi abuzată sexual. Chiar dacă nu a ştiut să dea detalii referitoare la zona unde se afla, polițiștii au reuşit să identifice locul, după ce operatorul 112 a pus mai multe întrebări.

Oamenii legii au intrat imediat în locuinţa respectivă, unde au găsit-o pe tânăra care a sunat la 112, dar şi pe un băiat de 22 de ani, pe care fata l-a indicat drept agresor.

Miercuri a fost prima dată când se întâlniseră, după ce se cunoscuseră o săptămână în urmă.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost preluat de oamenii legii și dus la audieri la sediul Poliţiei din Alexandria.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de viol şi privare de libertate.