Cel mai mic, Charlie, îl muşcă de deget pe fratele lui mai mare, Harry. Filmul de 56 de secunde a fost postat în luna mai a lui 2007 şi a început să fie atât de vizionat, încât i-a declasat pentru o perioadă pe Lady Gaga sau Justin Beiber, care aveau videoclipuri foarte populare printre utilizatorii Youtube. Cei care au comentat filmul spun că li se pare amuzantă conversaţia dintre cei doi micuţi care vorbesc cu un puternic accent englezesc, iar zâmbetul celui mai mic, Charlie, e absolut fermecător.

Era doar pentru bunicul din America

Părinţii au descărcat filmul de pe camera video la câteva săptămâni, l-au privit din nou şi şi-au dat seama că e destul de amuzant. Apoi, s-au gândit să-l împărtăşească cu bunicul copiilor, care locuişte peste Ocean, în Statele Unite. Au ales youtube pentru că filmul era destul de mare şi nu putea fi trimis prin email.

"Am fost naiv şi nu m-am gândit la toată nebunia pe care o poate crea youtube. A devenit viral şi odată ce s-a întâmplat, n-am mai putut face nimic. Oamenii mi-au trimis mesaje drăguţe şi m-am gândit să postez câte un filmuleţ cu băieţii la fiecare şase săptămâni", a comentat Howard Davies Carr.

Shelley, mama copiilor, a spus că "băieţii nu s-au simţit prea confortabil când s-au văzut la televizor şi că sunt destul de timizi atunci când sunt nevoiţi să dea autografe". Mai nou, Harry şi Charlie au un blog personal în care sunt postate filmuleţe noi, precum şi o colecţie de tricouri şi calendare personalizate pentru cei care îi îndrăgesc. În cele mai noi filmuleţe postate apare şi Jasper, cel de-al treilea copil al familiei Davies-Carr.

<object width="560" height="445"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_OBlgSz8sSM?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_OBlgSz8sSM?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="445"></embed></object>