Evenimentul Zilei > International > Poveste incredibilă! Cum a vrut un om de afaceri să scape de rivalul său
Poveste incredibilă! Cum a vrut un om de afaceri să scape de rivalul său

Poveste incredibilă! Cum a vrut un om de afaceri să scape de rivalul său

Un om de afaceri chinez ar fi trebuit să fie omorât de cinci asasini , la comanda unui rival în afaceri al său .

Vor sta la închisoare deși au refuzat să omoare un om ! Este povestea reală a cinci ucigași , care au fost angajați să omoare,  în Guangxi, China, un om de afaceri , Wei, de către un alt om de afaceri chinez, Tan Youhui, scrie BBC. Afaceristul Tan Youhui  a plătit 282.000 de dolari, potrivit unui tribunal, unui  asasin pentru a-l elimina pe rivalul lui, potrivit hotnews.ro.

Asasinul însă a plătit altă persoană  pentru pentru a-l lichidă pe afacerist, căruia i-a dat 141.000 de dolari. Al doilea asasin a angajat un al treilea, care a angajat un al patrulea, care a angajat un al cincilea. Totul a ieșit la iveală când al cincilea asasin s-a întâlnit cu cel pe care trebuia să îl omoare , într-o cafenea, acesta propunându-i să își însceneze moartea. Wei a fost de acord să se prefacă că a murit, astfel că ultimul criminal, Ling, să îl fotografieze mort pentru a avea dovadă crimei, însă s-a dus și a spus totul la Poliție.

Cei cinci asasini dar și omul de afaceri care i-a plătit, au fost condamnați pentru tentativă de omor, în urma unui proces de 3 ani. Neînțelegerile dintre cei doi oameni de afaceri au început în anul 2013, când omul de afaceri Wei, care trebuia lichidat, a dat în judecată firma omului de afaceri Tan, potrivit tribunalului Nanning. Judecătorii au decis ca omul de afaceri Tan să stea cinci ani la închisoare, iar, Xi, primul asasin angajat, trei ani și șase jumătate. Următorii doi criminali , Yang Kangsheng și Yang Guangsheng au fost condamnați la trei ani și trei luni de închisoare, al patrulea asasin ,Mo, la trei ani, iar ultimul asasin, Ling, la doi ani și șapte luni.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: