Evenimentul Zilei > Actualitate > Poveste de dragoste EMOȚIONANTĂ. Doi dintre supraviețuitorii INFERNULUI din clubul Colectiv formează un cuplu
Poveste de dragoste EMOȚIONANTĂ. Doi dintre supraviețuitorii INFERNULUI din clubul Colectiv formează un cuplu

Poveste de dragoste EMOȚIONANTĂ. Doi dintre supraviețuitorii INFERNULUI din clubul Colectiv formează un cuplu

Incendiul de la Clubul Colectiv din București a dat naștere unei frumoase povești de dragoste. Doi dintre oamenii careu au supraviețuit infernului formează în prezent un cuplu fericit.

Potrivit Româniatv.net, Crina și Alexandru s-au îndrăgostit după ce s-a petrecut tragedia de la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Ambii s-au aflat în clubul Colectiv la concertul trupei Goodbye to Gravity.

Tânăra a avut arusuri pe 40% din suprafața corpului și a fost internată, inițial, la spitalul Elias din Capitală. Ulterior, ea a fost tansferată la un spital din Marea Britanie.

Tot în Regatul Unit avea să ajungă și Alexandru, un tânăr de 27 de ani, care a suferit arsuri pe față, pe brațe și pe restul corpului.

Cei doi au aflat unul de celălalt atunci când tânărul a anunțat pe contul său de Facebook că va intra în greva foamei din cauza mamei sale, care a plecat de lângă el cu tot cu banii priniți din donații.

Astfel, Corina a luat legătura cu el și acum trăiesc o frumoasă poveste de iubire.