Evenimentul Zilei > Actualitate > Poștas bătut cu sălbăticie în scara unui bloc. Motivul este halucinant! VIDEO
Poștas bătut cu sălbăticie în scara unui bloc. Motivul este halucinant! VIDEO

Poștas bătut cu sălbăticie în scara unui bloc. Motivul este halucinant! VIDEO

Un bărbat din Cluj Napoca, angajat la o firmă particulară pe post de factor poștal, a luat o bătaie soră cu moartea de la un clujean care s-a enervat brusc când a auzit că i se va tăia curentul electric, pentru neplata facturii.

Pe imaginile înregistrate de o cameră de luat vederi din incinta blocului, se poate vedea cum poștașul parlamentează ceva cu persoana căreia i-a adus plicul, care conținea notificarea. Ulterior, bărbatul se vede cum îl împinge pe poștaș după care îi trage un pumn și cade la pământ. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, acesta îi mai trage și un picior pentru a se învăța minte, după care se îndreaptă spre propriul apartament.

Ce s-a întâmplat în ziua respectivă a fost lămurit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca. Surse judiciare au declarat pentru reporterul EvZ, că factorul poștal a ajuns la ușa apartamentului respectiv în funcționa o fundație. La un moment dat, agresorul i-a reproșat factorului poștal că nu este aplicată pe plic, data livrării corespondentei. „Omul i-a spus atacatorului că poate scrie el pe plic data și ora livrării precum și semnătura sau că poate lua corespondența la sediu și să revină cu ea, a doua zi, cu mențiunea solicitată de atacator. Partea vătămată a spus că a luat decizia de a se retrage pentru a nu fi atacată, dar acest lucru tocmai s-a întâmplat câțiva pași mai încolo”, spun surse judiciare.

Deși cazul este vechi, polițiștii l-au făcut public abia acum după două luni. Polițiștii spun că întreaga poveste s-a petrecut în data de 15 iunie 2020 și că de atunci și până în prezent, nici victima și nici o altă persoană nu a depus reclamație. „Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secției 4 Poliție desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Cercetările au fost demarate din oficiu la data de 23 iunie a.c., urmare a acestor imagini, ulterior fiind identificate și audiate persoanele implicate.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca.  În continuare se derulează investigații sub coordonarea directa a procurorului de caz, în vederea administrării probatoriului și tragerea la răspundere penala a autorului”, se arată într-un comunicat al celor de la Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.