Posibilă întâlnire China - Dalai Lama

Posibilă întâlnire China - Dalai Lama

BEIJING. Autorităţile chineze intenţionează să se întâlnească cu un reprezentant al lui Dalai Lama în următoarele zile, la cererea liderului tibetan pentru a discuta situaţia din Tibet şi recentele revolte ale separatiştilor din provincia chineză, a anunţat ieri agenţia oficială China Nouă, citată de AFP.

Dalai Lama a salutat propunerea Chinei, afirmând prin intermediul unui purtător de cuvânt că este vorba despre „un pas în direcţia bună, deoarece numai întâlnirile directe pot duce la soluţionarea problemei tibetane“.BEIJING.

Autorităţile chineze intenţionează să se întâlnească cu un reprezentant al lui Dalai Lama în următoarele zile, la cererea liderului tibetan pentru a discuta situaţia din Tibet şi recentele revolte ale separatiştilor din provincia chineză, a anunţat ieri agenţia oficială China Nouă, citată de AFP.

Dalai Lama a salutat propunerea Chinei, afirmând prin intermediul unui purtător de cuvânt că este vorba despre „un pas în direcţia bună, deoarece numai întâlnirile directe pot duce la soluţionarea problemei tibetane“.

Ne puteți urmări și pe Google News