Porumboiu: "Lopez Caro nu va mai sta pe bancă"

Porumboiu: "Lopez Caro nu va mai sta pe bancă"

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, a anunţat astăzi că îndepărtarea spaniolului Lopez Caro de pe banca tehnică a echipei sale e doar o chestiune de zile. Ieri, "secunzii" lui Caro, Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda, şi-au reziliat contractele cu FC Vaslui.

Războiul de guerilă dus de Adrian Porumboiu împotriva spaniolului Lopez Caro se apropie de final. Cel puţin asta susţine patronul echipei FC Vaslui "Eu nu-l înţeleg pe acest om" Porumboiu încearcă de săptămâni bune să-l dea afară de la echipă pe antrenorul Lopez Caro, dar spaniolul se încăpăţânează să rămână la Vaslui. "Mai avem câteva lucruri de pus la punct, din punct de vedere procedural, pentru a-l îndepărta pe Lopez Caro. Pot să spun că nu va mai fi pe bancă de la meciul de sâmbătă cu Dacia Chişinău. Eu nu-l înţeleg pe acest om cum de se umileşte în halul ăsta, dacă şi asistenţii s-au dezis de el. În final, o să ieşim din acest film, care nici telenovelă nu poate fi, pentru că acolo, din ce am aflat şi eu, plângi. De fapt, tot ce se întâmplă la Vaslui este de festivalul umorului, că tot se desfăşoară la acest sfârşit de săptămână la Vaslui, în care Lopez Caro este cap de afiş. Dacă ar fi făcut un român în Spania ceea ce face el, ar fi fost mazilit în ultimul hal", a spus Porumboiu. Porumboiu: Caro a refuzat clauza de reziliere

Porumboiu a afirmat că Lopez Caro a refuzat chiar şi rezilierea contractului, care i-ar fi burduşit contul cu un milion de euro. "Noi am fost corecţi faţă de Lopez Caro şi i-am propus bani mai mulţi chiar şi decât milionul prevăzut în clauza de reziliere a contractului. Dar el este dus tare cu sorcova şi cred că şi de râie scapi mai uşor", a spus Porumboiu.

CITIŢI ŞI: Haos la FC Vaslui: Antrenamente fără antrenor Lopez Caro a rămas singur în războiul cu Porumboiu

Ne puteți urmări și pe Google News