Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, ironii acide: Barna luptă cu Ciolos pentru pozitia de „tigru de carton”
Ponta, ironii acide: Barna luptă cu Ciolos pentru pozitia de „tigru de carton”

Ponta, ironii acide: Barna luptă cu Ciolos pentru pozitia de „tigru de carton”

Victor Ponta, liderul Pro România îi ironizează pe Dan Barna și Dacian Cioloș, spunând că ambii luptă pentru poziția de “tigru de carton”.

Printr-o postare pe o rețea de socializare, Ponta îi persiflează pe liderii USR-Plus despre care spune că în 24 de ore s-au răzgândit și fac invers decât au spus.

„Dan Barna lupta cu Dacian Ciolos pentru pozitia de “tigru de carton”! Ieri scosese pistolul cu apa la Camera Deputatilor si ii ameninta pe PNL ca nu le voteaza Guvernul daca nu trec niste legi – care normal ca nu au trecut ! In 24 de ore s-a razgandit si face invers decat a spus! Cacealmaua s-a rasuflat!

Cand spun ca Barna a devenit “politician de Dambovita “ nu ma refer la talentul de a face bani multi din contracte cu Guvernul si din fonduri europene pentru proiecte fantoma / nici la faptul ca isi aranjeaza voturile in propriul partid “defectand” sistemul electronic / nici la faptul ca primeste linistit in fiecare luna milioane de lei de la Buget ca subventie pentru Partid / nici la faptul ca lipseste de la voturile de la Camera Deputatilor dar se lauda cu rezultatul pe Facebook !

Ma refer la “santajul cu pistolul cu apa” pe care l-a facut ieri la Camera Deputatilor!

Striga tare Dl Barna ca nu voteaza Guvernul PNL – ca nu au fost trecute pe Ordinea de zi niste proiecte de legi ( care oricum erau la comisii ) – si ca nu exista majoritate/ am ras toti de el stiind ca totul este gargara – si l-am lasat fara proiecte doar ca sa demonstram acest lucru!

“Razboiul cu pistolul cu apa” a tinut 24 de ore / azi Dan Barna Viteazul a capitulat – voteaza Guvernul chiar daca Ludovic Orban a semnat cu UDMR si ALDE ca nici vorba de ordonanta cu alegerea primarilor in doua tururi / si oricum azi s-a respins si legea lor cu desfiintarea Sectiei Speciale!

Problema cu acesti “tigri de carton” Dan si Dacian este ca “mananca” foarte multi bani – romanesti si europeni! In rest sunt pasnici!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News