Evenimentul Zilei > Politica > Ponta îl face praf pe Cioloș. Fostul premier, motivul pentru care PSD a obținut un scor covârșitor la alegerile din 2016?
Ponta îl face praf pe Cioloș. Fostul premier, motivul pentru care PSD a obținut un scor covârșitor la alegerile din 2016?

Ponta îl face praf pe Cioloș. Fostul premier, motivul pentru care PSD a obținut un scor covârșitor la alegerile din 2016?

Fostul premier Victor Ponta, lansează un atac devastator la Dacian Cioloș, după interviul pe care acesta l-a acordat vineri seară la Digi24. Dacian Cioloș și Dan Barna și-au „împărțit” funcțiile pentru următoarele alegeri.

Astfel, în urma negocierilor dintre cei doi, Barna va fi prezidențiabilul Alianței 2020, în vreme ce Dacian Cioloș va fa propunerea de premier în cazul în care aceștia vor obține un scor bun la parlamentare.

„Bun – în sfârșit o să avem oameni noi și de caracter în politică noastră”, comentează ironic Victor Ponta după care amintește parcursul politic a lui Dacian Cioloș; a fost ministru în guvernul Tăriceanu, a fost comisar european nominalizat de România în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu și a fost premier nominalizat de președintele Klaus Iohannis „după ce a vizitat sediul PSD și s-a pupat cu Dragnea în fața siglei cu trei trandafiri”.

„Barna ne spune că dacă îl votăm președinte o să îl pună iar pe Cioloș prim-ministru. Având în vedere faptul că după magnifica guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46%, aproape că îmi vine să îi urez Succes!”,  scrie Victor Ponta.

Fostul premier îi reproșează lui Dacian Cioloș că a schimbat taberele politice în funcție de interes:  „Nu cred că cineva care are Facebook și citește măcar o știre politică înainte să meargă la vot nu știe (…) că până și pe scena politică românească este greu să găsești pe cineva mai „vechi” și care a sărit atât de des și atât de repede dintr-o barcă în alta doar pentru a păstra dimensiunea „ciolanului” plătit din bani de la Bugetul Național sau cel European!”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News