Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, din Turcia, la începutul Ramadanului: Cele mai bune urări cetăţenilor români de confesiune musulmană
Ponta, din Turcia, la începutul Ramadanului: Cele mai bune urări cetăţenilor români de confesiune musulmană

Ponta, din Turcia, la începutul Ramadanului: Cele mai bune urări cetăţenilor români de confesiune musulmană

Premierul Victor Ponta le-a transmis, azi, cu prilejul începerii Ramadanului, "cele mai bune gânduri şi urări" tuturor cetăţenilor români de confesiune musulmană.

"Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri şi urări tuturor cetăţenilor români de confesiune musulmană. De comunitatea musulmană ne leagă o relaţie puternică de prietenie, construită pe temelia solidă a respectului reciproc. Dezvoltarea societăţii româneşti şi un viitor prosper pot fi asigurate doar dacă păstrăm în inimi valorile respectului, solidarităţii şi toleranţei. Am onoarea ca, în acest moment special, să fiu în Turcia şi să mă bucur de ospitalitatea acestui popor extraordinar, de care ne leagă o relaţie care se dezvoltă în continuare pe toate planurile – politic, economic şi cultural. Am încredere că ne vom bucura împreună de toate realizările şi vom trece cu bine peste toate încercările. La mulţi ani cu prilejul începutului lunii Ramadan cea binecuvântată!", a scris Ponta, azi, pe pagina sa de Facebook.