Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta, despre problemele din diaspora la vot: Nu domnul Stanoevici este responsabil. Dacă sunt probleme, le remediem
Ponta, despre problemele din diaspora la vot: Nu domnul Stanoevici este responsabil. Dacă sunt probleme, le remediem

Ponta, despre problemele din diaspora la vot: Nu domnul Stanoevici este responsabil. Dacă sunt probleme, le remediem

Premierul Victor Ponta a declarat că problemele de la secţiile de vot din diaspora nu sunt lucruri care să ţină de MAE, fiind sub incidenţa BEC, decise de BEC.

"Acestea sunt lucruri care de data asta cred că nu s-au mai întâmplat. Au fost oameni care au vrut să voteze şi nu au apucat. Îmi pare rău, dar vreau să ne lămurim dacă chiar aşa a fost sau nu. În Republica Moldova votul a fost mai mult decât dublu faţă de 2009. Spania, Italia. Am întrebat şi eu, pentru ca în turul II să nu se mai întâmple la fel."
 
Întrebat care este scorul actualizat, pe numărătoarea PSD, la ora 23:05, Victor Ponta a răspuns: "Pe procese verbale, s-au încărcat 86% dintre procese, numărătoarea este 40,72% pentru mine, 29,34% pentru domnul Iohannis. Domnul Tăriceanu este pe locul 3."

REZULTATE TURUL 1 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 și EXIT POLL turul 1 alegeri prezidențiale 2014

Află ușor și rapid, pe evz.ro, rezultatele sondajelor EXIT POLL realizate la ieșirea de la urne în primul tur al alegerilor prezidențiale 2014. EVZ.Ro prezintă în timp real REZULTATE EXIT POLL ALEGERI 2014, dar și REZULTATE VOT TURUL 1 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE: De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 1 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 1 și 2 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014. De asemenea, pe evz.ro vei putea afla în timp real  rezultatele sondajelor exit-poll de la alegerile prezidentiale 2014. Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 1 al alegerilor prezidentiale 2014 si rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.