Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiștii din cazul Caracal și-au schimbat declarațiile! „Îl acoperă pe Dincă!”
Polițiștii din cazul Caracal și-au schimbat declarațiile! „Îl acoperă pe Dincă!”

Polițiștii din cazul Caracal și-au schimbat declarațiile! „Îl acoperă pe Dincă!”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu, ultima victimă a lui Gheorghe Dincă, spune că polițiștii care ar fi participat la descinderea în casa criminalului declară acum că nu au fost împiedicați de procuror să intre în „casa groazei”.

Conform declarațiilor unchiului fetei, agenții au susținut în declarațiile oferite SIIJ că, de fapt, procurorul nu i-a împiedicat să între în casă. Conform celor spuse de polițiști, decizia de a aștepta în fața casei pentru atâtea ore a fost una luată în mod coletiv și nu unilateral de procuror, așa cum au susținut inițial.

Este a 18-a zi. E imposibil să tragi concluzii, e departe de finalizare. Foarte puțin se discută despre faptul că Alexandra putea fi găsită de îndată și puțini se mai gândesc la ce-a fost. Este simplu. Nu cred în nepriceperea procurorului, iar polițiștii mai nou declară că nu au fost împiedicați.

Nu au mai fost împiedicați de procurori. A fost o decizie colectivă. Efectiv m-aș înfige în gâtul lor dacă ar fi aici. Inițial au bănănăit și s-au dus pe piste greșite polițiștii și au zis că i-a oprit procurorul.

De fapt, au stat la sediul poliției, iar la casa acestui animal erau niște polițiști care nu au intrat, nu le-a zis nimeni să nu intre, conform propriilor declarații”, a zis Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Acesta a vorbit și despre bănuielile pe care le are referitor la modul de acțiune al autorităților și înaintează în continuare varianta unui complot care s-a creat în jurul lui Gheorghe Dincă, pe care îl bănuiește că este acoperit de organele de anchetă.

Eu cred că acești oameni l-au acoperit pe Gheorghe Dincă. O să fiți foarte surprins de concluziile care vor reieși în urmă anchetei pe care procurorii de la SIIJ o fac.

După ce am depus plâgerea penală pentru a fi anchetați cei care au acționat în acest caz, această secție a dispus control și audierea judecătorului, procurorului și a ofițerului de Poliție. Eu cred că acești oameni nu vor scăpa de pușcărie”, a mai precizat Alexandru Cumpănașu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: